Вашият профил все още не е потвърден!

Очаквайте да се свържем с Вас, за да ви уведомим за потвърждението на профила.

Новата Ви парола беше изпратена успешно!

Можете да откриете Вашата нова парола на посочената от Вас Е-поща.

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Очаквайте да се свържем с Вас на посочената Е-поща.

Доброволци

Можеш да станеш част от нашият екип.

Доброволци

Стани доброволец в Авто Обучение и помогни за повишаване на качеството на обучение на кандидат-шофьорите

Мисията на Фондация „Авто Обучение“ е да повишава пътната безопасност и да насърчава отговорното шофиране чрез качествено обучение на кандидат-шофьорите. Имаме за цел да предоставим на обществото лесен достъп до учебни материали и интерактивен инструмент за самообучение, самооценка и социален дебат относно безопасността на движението. За да постигнем това, трябва да достигнем до възможно най-много хора. В редиците на нашия екип има както професионални лектори и експерти с богат опит, така и дигитални специалисти. Наясно сме, че трябва да положим огромни усилия, за да постигнем високите си цели.

Изпратете ни съобщение

Кауза
Не се колебайте да се свържете с нас и да подпомогнете нашата кауза за насърчаване на отговорно и безопасно шофиране чрез качествено обучение.

Фондация “Авто Обучение” с ЕИК 206851440 е ЮЛНЦ в обществена полза регистрирано в България, което извършва дейности само в съответствие с мисията си да повишава пътната безопасност и да насърчава отговорното шофиране чрез качествено обучение на кандидат-шофьорите.